Årsta Holmar

Logga

Konferens/Möte

Årsta Holmar är en miljö som överraskar med ett sällsynt lugn och ro mitt i huvudstaden. Det är verkligen enkelt att koncentrera sig och att vara i nuet
efter den korta båtfärden från Tanto på Södermalm.

Kring huset finns det gräsmattor, vatten och öppen mark som möjliggör olika aktiviteter för att stärka samvaro.. Här andas 1700-tal, det finns en stor sal, ett konferensrum och en mindre matsal med kakelugn. Ofta låter vi gästerna disponera hela våningsplanet. Ni kan även få tillgång till övervåningen om flera grupprum önskas. Tack vare slagborden kan vi möblera efter många olika önskemål, med allt från öppna ytor till att alla sitter vid bord. Gårdens möjligheter tas bäst tillvara när gruppen är mellan tolv och fyrtio personer.

En dagkonferens kan bjuda på:
Förmiddagskaffe/te med smörgås. Lunch med varmrätt, sallad, hembakat bröd, och kaffe/te med kaka. Eftermiddagskaffe/te med gårdens mjuka kaka.

Tekniksupport med projektor, konferensblock etc. ingår.
Prisexempel: Dagkonferens från 590:- per deltagare.

För grupper som önskar fortsätta efter avslutat möte kan vi erbjuda middag med samvaro på kvällen. Grupper med upp till arton deltagare kan övernatta och tillbringa två eller fler dagar i lugnet på ön.

Sedan mitten av 1900-talet har naturen på ön fått sköta sig själv. Ingen har rört växtligheten. Öns naturstränder har bibehållits och fallna träd har fått ligga kvar och utgöra en livsmiljö och fristad för många av de fågelarter som lever i stadens parker.  Om så önskas kan vi inledningsvis berätta om platsen och ön.

Kontakta oss